Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Transportatorii maramureşeni la uşa prefectului

Luni, 12 septembrie 2016, prefectul judetului Maramures, Sebastian Mihai Luput, a primit o delegatie a Sindicatului Soferilor Maramures, condusa de presedintele acesteia, Cosmin Alexandru Lakatos.

transportatori-la-prefecturaDupa 3 miting-uri organizate in ultima luna, transportatorii si-au exprimat din nou nemultumirea fata de cresterile alarmante la RCA, dorint sa fie auziti la nivel national, iar autoritatile sa ia masurile ce se impun. Acestia au evidentiat faptul ca in alte tari europene, asigurarea obligatorie este de 3 ori mai mica decat in Romania, cerand ca in aceste conditii si daca nu exista alte solutii, sa le fie permisa incheierea acestor polite in celelalte tari.

 De asemenea, membrii delegatiei au mentionat faptul ca in data de 15 septembrie, au intentia de a bloca drumurile din judet, aceasta fiind ultima si cea mai extrema masura.

         Prefectul judetului le-a transmis celor prezenti ca in cursul saptamanii viitoare urmeaza sa aiba loc o sedinta de dialog social, in cadrul careia, pe ordinea de zi, se va afla si acest subiect. La aceasta sedinta, urmeaza a fi convocati inclusiv parlamentarii si Consiliul Judetean Maramures, pentru a putea gasi o solutie in rezolvarea acestei probleme.

Institutia Prefectului- Judetul Maramures

Lăsaţi un răspuns