Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 29 martie 2023

Un nou manager pentru spitalul TBC din Baia Mare

Consiliul de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie (TBC) „Dr. Nicolae Rusdea” Baia Mare a scos la concurs postul de manager al unităţii sanitare.

spital-tbc-baia-mareConcursul s-a desfăşurat în perioada 5-8 septembrie.

La concurs s-au înscris managerul Alexandru Bondre, fost director economic al Casei de Asigurări de Sănătate Maramureş şi Gabriela Hofer, fost viceprimar al municipiului Baia Mare.

Conform anunţului publicat pe site-ul spitalului, pentru a participa la concurs, candidaţii au fost nevoiţi să achite, la casieria unităţii sanitare, o taxă în valoare de 500 de lei.

De asemenea, în vederea susţinerii probelor, fiecare candidat a întocmit câte un proiect de management.

Concursul a constat în trei probe: scrisă (test grilă de verificare a cunoştinţelor), proba de susţinere a proiectului de management şi interviu.

gabriela-hofer-tbcConform informaţiilor afişate la Spitalul de Pneumoftiziologie „Dr. Nicolae Rusdea” Baia Mare, notele cele mai mari au fost obţinute de Gabriela Hofer (media generală: 8,79).

Rezultatele vor fi validate de către Consiliul de Administraţie al spitalului, după perioada de depunere a contestaţiilor şi soluţionarea lor – în cazul în care se vor înregistra astfel de situaţii.

Lăsaţi un răspuns