Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Se caută donatori de carte românească pentru românii din dreapta Tisei

Institutia Prefectului – Judetul Maramures in parteneriat cu Centrul pentru Transformare Sociala Baia Mare organizeaza, incepand cu data de luni, 31 octombrie 2016, la Palatul Administrativ din Baia Mare, o actiune de colectare de carte romaneasca din donatiile cetatenilor pentru romanii din satele din dreapta Tisei.

donare-de-carteIn holul Palatului Administrativ vor fi amplasate 4 puncte de preluare si depozitare a cartilor donate urmand ca la finalul campaniei acestea sa ajunga in Ucraina in localitatile unde locuiesc vorbitori de limba romana. Ne dorim ca, in parteneriat cu institutiile de invatamant din acea regiune, sa donam mici biblioteci scolare de carte in limba romana.

Toate persoanele care doresc sa doneze astfel de carti sau pot sprijini campania initiatia de Institutia Prefectului in parteneriat cu Centrul pentru Transformare Sociala Baia Mare pot dona direct la centrul de colectare zilnic intre orele 7:00 – 19:00 sau pot contacta Cancelaria Prefectului telefonic tel.: 0262216727 sau e-mail prefect@prefecturamaramures.ro

Institutia Prefectului- Judetul Maramures

 

Lăsaţi un răspuns