Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Târg de turism în Baia Mare

În perioada 21-23 octombrie 2016, la Baia Mare, în incinta complexului comercial Gold Plaza Baia Mare se va desfășura ediția de toamnă-iarnă a târgului de turism:  ,,Târgul de turism –Baia Mare 2016”.

targ-de-turism-baia-mare-2016-1Târgul reuneşte agenţii de turism, structuri de primire turistice cu funcţiuni de cazare si alimentatie publica, asociatii profesionale din domeniul turismului, centre de organizare a evenimentelor, centre SPA, meşteri populari, etc.

Evenimentul ofera posibiliatea expozantilor de a prezenta celor interesati oferta turistica din Romania si nu numai, in vederea petrecerii vacantelor din sezonul turistic 2016.

Acest eveniment a  fost organizat pentru prima dată în primăvara anului 2011, ajungând anul acesta  la a X-a ediție și situându-se pe o linie ascendentă în ceea ce privește calitatea organizării lui și a numărului de participanți, atât expozanți cât și vizitatori, devenind de-a lungul timpului chiar un eveniment internațional datorită prezenței în rândul expozanților și a unor tour-operatori din stăinătate.

Autoritatea Naţională pentru Turism prin reprezentanța teritorială din Baia Mare, a promovat  această acțiune și a participat în fiecare an la acest eveniment, încă de la debutul său, in calitatea de invitat, având asigurat un stand propriu de promovare (un info-desk).

 

Lăsaţi un răspuns