Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Zetea: Arena Zimbrilor, cea mai modernă bază sportivă de rugby din România

Joi 24 noiembrie, cu ocazia finalizării lucrărilor de modernizare și amenajare a parcării Complexului Sportiv ”Arena Zimbrilor”, președintele C.S.M. Știința Baia Mare, Călin Matei a organizat ”Ziua porților deschise”. Iubitorii rugby-ului au fost invitați de vicecampioana României să viziteze cea mai performantă bază sportivă din România și să își întâlnească idolii.

inaugurare-arena-zimbrilor-1Toți cei prezenți la eveniment au avut ocazia de a admira vestiarele sportivilor, vitrina cu trofee, sala de forță, spațiile de recuperare, terenul de joc și spațiul de socializare cu imagini din întreaga istorie a clubului.

        

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, prezent la acest eveniment alături de vicepreședinții CJ, a declarat că instituția pe care o conduce a susținut, de-a lungul timpului, întreg sportul maramureșean. ”Pornind de la sportul de masă și continuând cu sportul de performanță, Consiliul Județean Maramureș a ajutat fiecare ramură sportivă. Cele mai importante investiții, însă, au fost făcute în infrastructura sportivă. Faptul că astăzi avem o bază sportivă modernă pentru zimbri băimăreni, cea mai modernă din România la rugby, cu finanțări în parteneriat de la Ministerul Tineretului și Sportului și de la Consiliul Județean Maramureș, se datorează unei echipe inimoase la conducerea clubului, echipă condusă de deputatul Călin Matei. Așa trebuie să se desfășoare lucrurile în mod normal atât în ceea ce privește sportul de masă, cât și sportul de performanță. Modelul implementat la echipa de rugby a orașului ar trebui să fie preluat și de celelalte cluburi sportive din Maramureș”, a declarat Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean.

        

* Călin Matei: Peste 250 de iubitori ai rugby-ului prezenți la ”Ziua Porților Deschise la Arena Zimbrilor”

        

Președintele CSM Știința Baia Mare, Călin Matei susține că evenimentul ”Ziua Porților Deschise la Arena Zimbrilor” a fost o adevărată reușită, iar iubitorii acestui sport s-au declarat foarte încântați de baza sportivă și de întâlnirea cu rugby-iștii echipei băimărene. ”Publicul băimărean sau maramureșean are foarte rar ocazia de a lua contact cu tot ceea ce înseamnă activitate internă a unui club sportiv. Iar aici mă refer la antrenamentele sportivilor, sala audi-video, sala de forță sau cea de recuperare, sala de conferințe. Deoarece am finalizat și amenajarea exterioară a parcării în suprafață de 3.000 de metri pătrați, cu spații de jur-împrejurul stadionului, finanțări de la Ministerul Tineretului și Sportului și Consiliul Județean Maramureș, am considerat că este oportun să organizăm acest eveniment. Ziua Porților Deschise s-a adresat tuturor celor care ne urmăresc, ne susțin, se bucură și se întristează alături de noi, la fiecare meci. Cei peste 250 de iubitori ai rugby-ului care ne-au trecut pragul au avut ocazia să viziteze baza sportivă și să ia contact cu tot ce există aici”, a declarat deputatul Călin Matei, președintele C.S.M. Știința Baia Mare.

         Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Lăsaţi un răspuns