Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Se plombează gropile de pe străzile din Baia Mare

Temperaturile scăzute și alternanța îngheț-dezgheț au dus la deteriorarea covorului asfaltic și la apariția unor gropi în carosabil, pe unele din arterele de circulație din Baia Mare.

plombare gropiAvând în vedere starea carosabilului, începând cu data de 17 ianuarie, Primăria Baia Mare a demarat o acţiune de plombare a gropilor, folosind o mixtură asfaltică specială, care permite o tehnologie de lucru pentru sezonul rece, la temperaturi de până la -200 C.

Lucrările se execută de către SC ARL Cluj SA, cu care Primăria Baia Mare are încheiat un acord cadru, necesarul de intervenții la reparații drumuri pentru anul 2017 fiind asigurat de către această societate.

„În paralel, împreună cu specialiști din aparatul propriu, analizăm oportunitatea și eficiența realizării acestor lucrări de către serviciile publice proprii, începând cu anul 2018, în ipoteza unei dotări corespunzătoare cu utilaje specifice.

Această analiză o voi supune Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, începând cu prima ședință din luna ianuarie 2017, înainte de votarea bugetului pentru anul în curs”, a precizat Marinel Rob, viceprimar cu atribuţii de primar al municipiului Baia Mare.

Lăsaţi un răspuns