Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 28 martie 2023

Infracţiuni constatate la Recea, Şomcuta Mare şi Târgu Lăpuş

Infracţiuni au fost constatate de poliţiştii care acţionau pe raza localităţilor Recea, Şomcuta Mare şi Târgu Lăpuş. În toate cazurile este vorba de infracțiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

politia rutieraUn tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Seini, unul, în vârstă de 27 de ani, din Berinţa, şi un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Finteuşu Mic au fost depistaţi în trafic în timp ce conduceau autovehicule neînmatriculate.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsuri legale.

***

Ieri dimineaţă, în timp ce acţionau pentru supravegherea traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie pe strada Gării din municipiul Baia Mare, poliţiştii Biroului Rutier au oprit pentru control un autoturism al cărui conducător auto nu utiliza centura de siguranţă. Şoferul, un băimărean, în vârstă de 47 de ani, a prezentat actele pentru control şi în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că poliţa de asigurare a autoturismului prezentată era falsă iar autoturismul figura ca fiind asigurat ultima dată la data de 27.11.2015. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Lăsaţi un răspuns