Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 12 iulie 2024

Înșelăciune la Spitalul Județean Baia Mare

Bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune prins în flagrant de poliţişti.

spitalul-judetean-baia-mareIeri, 8 februarie, un tânăr, în vârstă de 27 de ani, a sesizat poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare că a fost victima unei înşelăciuni. Acesta a declarat că luni, 6 februarie a.c., în jurul orei 20,30, în timp ce se afla în incinta Spitalului Judeţean Baia Mare, a fost abordat de un necunoscut care, sub pretextul că lucrează la spital, i-a pretins suma de 300 lei pentru a-i efectua bunicii sale ce era internată o investigaţie medicală.

După ce a înmânat banii solicitaţi, tânărul şi-a dat seama că a fost înşelat, întrucât bunicii sale nu i-a fost făcută investigaţia respectivă şi mai mult decât atât, persoana care i-a cerut banii, nu este angajată a spitalului.

Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată la scurt timp de poliţişti, în timp ce „încasa” încă 200 de lei, prin aceeaşi metodă. Este vorba de un băimărean, în vârstă de 30 de ani, faţă de care poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta urmează să fie prezentat Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Lăsaţi un răspuns