Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Alegeri la Ulmeni și Baia Sprie. S-au ales președinții birourilor electorale de circumscripţie

Astăzi, 16 mai, în şedinţă publică, preşedintele Tribunalului Maramureş a procedat la desemnarea, prin tragere la sorţi, a preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale de circumscripţie înfiinţate pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor locale parţiale din data de 11 iunie 2017.

În conformitate cu rezultatul tragerii la sorţi, în funcţiile de preşedinte şi locţiitor al preşedintelui Biroului electoral de circumscripţie nr. 3 Baia Sprie au fost desemnaţi Bercean Adrian Nelu şi, respectiv Chira Felicia Maria, iar în funcţiile de preşedinte şi locţiitor al preşedintelui Biroului electoral de circumscripţie nr. 12 Ulmeni, au fost desemnaţi Ungureanu Virginia şi, respectiv Dan Vlad Cristian, pe baza listei magistraţilor întocmită în acest scop de preşedintele tribunalului şi a listei cu juriştii înscrişi în Corpul Experţilor Electorali, cu domiciliul sau reşedinţa în Baia Sprie şi în oraşul Ulmeni care nu fac parte din niciun partid politic.

Rezultatul tragerii la sorţi a preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale de circumscripţie a fost comunicat Instituţiei Prefectului Judeţului Maramureş şi Autorităţii Electorale Permanente – Biroul Judeţean Maramureş.

 

  • Birouri electorale de ccircumscripție

În vederea desfășurării alegerilor locale parțiale pentru primari în orașele Baia Sprie și Ulmeni, Prefectul județului Maramureș aduce la cunoștință publică următoarele: Sediul Biroului electoral de circumscripție Baia Sprie este la Primăria Baia Sprie, Piața Libertății nr. 4.

Sediul Biroului electoral de circumscripție Ulmeni este la sediul Primăriei Ulmeni, strada Petre Dulfu nr. 62A.

Programul de activitate al acestor birouri electorale este zilnic între orele 10-16.

Lăsaţi un răspuns