Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 5 mai 2024

Trădare în PNL. „Se impun sancțiuni”, spune președintele

sigla-pnlPNL Maramureș condamnă manevrele electorale de culise în campania pentru Primăriile Baia Sprie și Ulmeni.

PNL Maramureș a anunțat imediat după stabilirea datei alegerilor locale parțiale că vă face o campanie corectă, bazată pe proiecte și nu pe atacuri la persoane sau pe strategii politice oneroase. Acesta este modul în care noua echipă de conducere a PNL Maramureș înțelege să facă politică, pentru oameni și nu pentru grupuri de interese.

Din păcate, unele partide și unii politicieni  nu au înțeles nimic din mesajele transmise de români în ultima vreme. Specularea ambițiilor personale și manevrele de culise rămân pentru mulți principalele arme electorale, în speranța că vor afecta voturile PNL în această campanie.

Regret că unii colegi liberali au cazut în capcane si s-au lasat antrenaţi în jocurile de culise, afectând munca si efortul nostru in această  campanie electorală.

Retragerea lui Ionel Covaci din cursa pentru Primăria Ulmeni, după ce îşi asumase candidatura din partea PNL, precum si candidatura lui Ioan Corodan, în calitate de independent, la Primăria Baia Sprie, sunt gesturi care nu pot rămâne nesancţionate la nivelul organizaţiei PNL Maramureş.

În cazurile menționate mai sus , cei doi colegi liberali nu au respectat deciziile partidului și se impun sancțiuni conform statutului partidului.

Prin urmare, în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PNL Maramureș, convocată luni, 29 mai, voi propune retragerea sprijinului politic din funcțiile de consilieri locali  pentru Ionel Covaciu și Ioan Corodan,  precum și dizolvarea organizației PNL Ulmeni.

Așa cum am declarat încă de la preluarea mandatului de președinte al PNL Maramureș, ne întoarcem la un principiu liberal fundamental, libertatea de discuţie şi disciplina în acţiune.

 

Ionel Bogdan                                                                            

Președinte PNL Maramureș

 

 

 

Lăsaţi un răspuns