Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
luni, 27 martie 2023

Patru medii de 10 la Bacalaureat

Patru elevi din Maramureș au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat.

Doi dintre ei sunt absolvenți ai Colegiului Național “Gheorghe Sincai” Baia Mare. Este vorba de Pop Gabriela Maria și Mariș Adriana Iuliana.

rezultate-bac-evz.ro_-400x257Media 10 au obținut și Mihali Mara de la Colegiul Național “Vasile Lucaciu” din Baia Mare și Șanta Iulia Simona de la Liceul Teoretic “Petru Rareș” Târgu Lăpuș.

Dintre cei 63 de absolvenți ai Liceului Teoretic „Ioan Buteanu” din Șomcuta Mare înscriși la Bacalaureat, doar 38 au obținut note pentru promovarea examenului.

 

La Liceul Tehnologic „Octaviam Goga” Rozavlea, doar unul dintre cei 15 absolvenți care s-au înscris la probele de bacalaureat a obținut note de promovare, iar la Liceul Tehnologic Ocna Șugatag s-au înscris 10 absolvenți și a promovat doar unul.

 

61 de absolvenți ai Liceului Tehnologic din Poienile de sub munte s-au înscris la bacalaureat (majoritatea nu s-au mai prezentat la examene), dar nu a promovat niciunul. O situația similară s-a înregistrat și la Repedea, unde dintre cei 15 înscriși nu s-a înregistrat niciun promovat.

 

De la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Târgu Lăpuș au promovat 15 absolvenți dintre cei 38 înscriși, iar la Liceul Teoretic „Petru Rareș” Târgu Lăpuș au promovat 98 dintre cei 166 absolvenți înscriși la bacalaureat.

 

 

Vezi rezultatele: http://bacalaureat.edu.ro/RapoarteJudet.aspx?jud=28

 

 

 

Lăsaţi un răspuns