Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 28 mai 2024

Sâmbătă – program normal de lucru la „Înmatriculări și Permise auto”

Defecțiunea apărută la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a fost remediată. Începând de astăzi se lucrează în regim normal.

serviciul-de-inmatriculari-400x338Într-un comunicat al MAI se arată că personalul de intervenţie a lucrat peste 20 de ore pentru rezolvarea situaţiei, iar echipamentele solicitate au fost înlocuite în cursul acestei după-amieze și testate.

„Conducerea ministerului a dispus ca toate serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor de la nivelul întregii țări să desfășoare activități în program normal de lucru în ziua de sâmbătă, 28 octombrie a.c.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că s-au depus toate eforturile pentru remedierea situației în timpul cel mai scurt posibil”, se mai arată în comunicat.

MAI a mai informat că și proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere se va derula, în ziua de sâmbătă, în conformitate cu programările existente.

Lăsaţi un răspuns