Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Ioan Marchiș la conducerea UNPR Șomcuta Mare

„UNPR Maramureș continuă întâlnirile cu simpatizanții din teritoriu în vederea consituirii de noi organizații în localitățile maramureșene”, arată, într-un comunicat de presă, Ioan Cheudan, președinte UNPR Maramureș.

unpr somcutaLa Șomcuta Mare zeci de persoane din toate localitățile arondate au participat la Conferința Organizației Locale Șomcuta Mare, ocazie cu care s-a ales Biroul Politic Permanent Local (BPPL).

În prezența, primvicepreședintelui Vasile Gherman și a vicepreședintelui Ioan Mandra, ai Organizației UNPR Maramureș, au decurs procedurile statutare de alegeri ai membrilor care fac parte din BPPL Șomcuta Mare, În urma voturilor exprimate, în unanimitate a fost ales preșdinte Ioan Marchiș, care va fi sprijinit în activitățile organizației de vicepreședinții Ionuț Moldovan, Samuel Ciolte și Vasile Alexandru Ciolte, de secretarul Livia Maxim și de un grup numeros de membri și simpatizanți.

„În finalul conferinței președintele ales Ioan Marchiș și-a prezentat programul de lucru, obiectivele propuse, după care s-au purtat discuții interactive. Sunt așteptați și alți cetățeni să se alăture acestui proiect politic al Organizației UNPR Șomcuta Mare”, se mai arată în comunicat.

 

Lăsaţi un răspuns