Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Delia Dragoș – salvator salvat

Delia Dragoş, asistentă medicală în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş, a trecut cu bine peste operația la picior, intervenție medicală care s-a făcut într-un spital din Italia. Asta după ce asistenta medicală a fost diagnosticată cu o tumoră la femur și s-au lansat apeluri pentru a acorda sprijin, astfel încât intervenția să se poată realiza în timp util.

delia dragos, salvator salvatAnunțul a fost făcut pe o rețea de socializare de către Laszlo Andrei, soţul Deliei, care le-a mulţumit tuturor care s-au mobilizat și au făcut donații să o ajute pe Delia.

“Datorită vouă, celor care ne-ați sprijinit financiar, soția mea Delia Dragoș a fost operată cu succes în 8 martie la Institututul Ortopedic Rizzoli – Bologna, Italia”, a scris Laszlo.

S-a făcut protezarea genunchiului, o parte a femurului și rezecția tumorii.

Dragoș, fiul nostru, născut prematur la 31 de săptămâni ne așteaptă să-l luăm acasă de pe secția de neonatologie 1 Cluj. Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul acordat. Am reușit cu toții să salvăm un salvator”, a scris soţul asistentei.

Lăsaţi un răspuns