Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 iulie 2024

Doliu la Jandarmeria Maramureș

Rămas bun drag camarad

<<Marţi dimineaţa, 6 martie, am primit vestea fatidică a morţii colegului nostru, plt. maj. Martonaş Marius Ioan, prin care  Dumnezeu l-a răpit dintre noi la doar 39 de ani, în urma unui accident vascular suferit în ziua de 5 martie a.c. Cu toate că a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean ,,Dr. Constantin Opriş’’ din Baia Mare, din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el. Colegul nostru era încadrat la unitatea noastră din anul 2006 şi a lăsat în urma sa o familie îndurerată şi o fetiţă de numai 8 anişori.

         

jandarm decesDumnezeu l-a luat să-l facă oşteanul Său, a răspuns ,,prezent” în Ceruri, pentru că a iubit dreptatea şi adevărul. A fost omul care a luptat pentru apărarea valorilor. A fost perfect conştient de sarcina pe care a primit-o şi pe care şi-a asumat-o, la încadrarea sa în Jandarmeria Română.

Trupul neînsufleţit va fi înhumat joi, 08 martie a.c., ora 13.00, la cimitirul Horia II militar din localitatea  Baia Mare conform regulamentelor militare.

Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească Marius, dragul nostru camarad de arme şi vrem ca acum în Marea Trecere, purtat de rugăciunile noastre, să-ţi punem la suflet versurile poetului:

,,Se plânge în şuvoi de lacrimi suflet adunat dintre părinţi, copii, soţie, prieteni dragi şi camarazi
Rămaşi să poarte greu lăsat de gol apăsător, straniu pezant prin lipsă
În gând, nemaisfârşit de întins, imagini de inexistent ajunse un nu pe-un necrolog de listă
De trup, cu trup, încleind cu visele într-un tot, în sângele prelins din pântec de oţel în picuri roşii… fragi.’’>>

 

                        Cpt. Radu Vasile Nicolae

Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş

 

Lăsaţi un răspuns