Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 iulie 2024

Costume populare, în valoare de 12.000 de lei, recuperate de poliţişti

Activităţile de cercetare şi investigaţiile efectuate de poliţiştii din municipiul Sighetu Marmaţiei, pentru soluţionarea unui furt din incinta Centrului Cultural, au avut rezultatul scontat. Poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei şi au recuperat prejudiciul, în valoare de 12.000 de lei.

costum popular mmÎn 29 martie, un angajat al  Centrului Cultural Sighetu Marmaţiei a sesizat poliţia despre faptul că în noaptea de 28/29 martie, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta instituţiei de unde au sustras mai multe costume populare.

În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi au demarat activităţile specifice pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a autorilor şi pentru recuperarea prejudiciului.

În 12 aprilie, a fost identificat un băiat, în vârstă de 16 ani, din municipiu, bănuit de comiterea faptei, iar costumele populare sustrase au fost recuperate şi restituite Centrului Cultural. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

Lăsaţi un răspuns