Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Final de an școlar la grădinița din Buciumi

Moment emoționant la grădinița din Buciumi, structură a Liceului Teoretic „Ioan Buteanu” Șomcuta Mare. Finalul anului școlar a fost marcat miercuri, 13 iunie, printr-un frumos program artistic pregătit de educatoarea Silvia Lupuțu, profesor pentru învățământul preșcolar. Evenimentul s-a desfășurat la Căminul Cultural din Buciumi.

spectacol gradinitaCântece, poezii, dans şi multă bună dispoziţie, acestea au fost reperele programului zilei de ieri. Copleșiți de atmosfera festivă, dar îndrumați de educatoare și încurajați de părinții și bunicii din public, copiii au cântat și au dansat în aplauzele tuturor.

Copiii din grupa mare au intonat cântece de rămas bun și au pășit, timid, în lumea școlii, prin intermediul versurilor. Ildiko Grama, director adjunct al Liceului Teoretic „Ioan Buteanu” le-a oferit cărți de colorat și diplome de absolvire a grupei mari și a ciclului primar, i-a felicitat și le-a urat succes. „Felicitări absolvenților de grădiniță și mult succes în anii de școală! Felicitări și doamnei educatoare pentru dăruirea și pasiunea cu care v-a înconjurat în acești trei ani, dar și părinților care s-au dovedit niște parteneri responsabili în procesul educativ!”, a spus Grama.

Felicitări au fost adresate și de către Gheorghe Buda, primarul orașului Șomcuta Mare.

Educatoarea le-a urat copiilor vacanță plăcută, iar absolvenților le-a urat succes pe noul drum: în viața de școlar.

La final, absolvenții de grădiniță și-au luat rămas bun de la colegi și de la educatoarea, care, în cei trei ani, i-au îndrumat cu multă dragoste, dăruire și responsabilitate.

Lăsaţi un răspuns