Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Recompense pentru elevii merituoși. La Șomcuta s-a premiat valoarea

La Liceul Teoretic „Ioan Buteanu” din Șomcuta Mare s-a premiat valoarea. Prima zi de școală a adus recompense pentru elevii merituoși.

Recompensele  au ajuns la elevii care, în anul școlar 2017-2018, au obținut rezultate bune la învățătură: media 10 sau premii și mențiuni la olimpiadele școlare.

Au fost acordate 17 premii în valoare de 200-500 de lei, suma totală fiind de 6.700 de lei.

Fondurile au fost asigurate de către reprezentantul unei societăți comerciale, Adrian Luca, un tânăr om de afaceri care este originar din Șomcuta Mare.

„Este al doilea an când primim această finanțare și-i mulțumesc pentru faptul că a ales să sprijine unitatea noastră de învățământ. Îi mulțumesc pentru că s-a gândit la noi, la orașul natal, la comunitatea în care a crescut”, a declarat Ildiko Grama, director adjunct al Liceului Teoretic „Ioan Buteanu” Șomcuta Mare.

premii eleviPentru rezultate la olimpiadele școlare au beneficiat de premii: Frenț Alexandra, Roman Briana – aceasta primind două premii, Maxim Melania, dar și echipa de fotbal fete.

Pentru media 10 în anul școlar 2017-2018 au fost premiați: Bot Teodora, Frenț Alexandra, Blăjan Codruț, Teglaș Oana, Lupuț Alexandra, Roman Briana, Mureșan Ana-Maria, Tuns Tudor, Hotico Iulia-Denisa, Pașca Daniela, Pop Dariana, Pop Cristina.

Lăsaţi un răspuns