Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 31 ianuarie 2023

Se răcește vremea. Temperaturi scăzute începând de sâmbătă

Meteorologii prognozează că vremea va fi instabilă, iar temperaturile vor scădea simțitor în următoarea perioadă.

ploaieÎn perioada 22 – 26 septembrie, temperatura aerului va fi în scădere, apoi nu va mai avea variații semnificative; în medie maximele vor fi cuprinse între 19 și 23 de grade, mai ridicate în prima zi, iar minimele între și 11 grade, ușor mai ridicate tot în ziua de 22 septembrie.
Probabilitatea de ploaie va fi în creștere începând cu data de 22 septembrie.

Din data de 22 septembrie, vremea va deveni în general instabilă. Cerul va prezenta înnoraăi temporar accentuate îndeosebi în cursul serii și al nopții când pe arii extinse se vor semnala averse însoțite și de descaăcări electrice.

Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare seara și noaptea. Temperaturile, în scădere față de zilele precedente, vor avea maxime cuprinse între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 7 și 10 grade.

În 23 septembrie.vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi variabil, temporar noros indeosebi in cursul noptii cand local se vor semnala ploi si cu caracter de aversa. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari temporare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 19 grade, iar cele minime intre 6 si 9 grade.

Lăsaţi un răspuns