Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Regimentul 230 Tancuri, la 50 de ani de existență

Filiala Asociației Naționale a Cadrelor Militare în rezervă și în retragere „Alexandru Ioan Cuza” a sărbătorit, în 4 octombrie, împlinirea a 50 de ani de la înființarea Regimentului 230 Tancuri”. Activitățile s-au desfășurat la Cercul Militar Baia Mare și Camera de Comerț și Industrie Maramureș.

aniversare Regimentul 230Prezent la eveniment, Gabriel Zetea, șeful administrației județene, a asigurat Asociația Națională a Cadrelor Militare în rezervă și în retragere „Alexandru Ioan Cuza”, de întreg sprijinul Consiliului Județean Maramureș, manifestându-și deschiderea în orice fel de colaborare.

„Vă asigur de întreg respectul și aprecierea noastră. Instituții precum ISU și Centrul Militar pot confirma colaborarea foarte bună cu Consiliul Județean Maramureș, inclusiv în ceea ce privește bugetul și relațiile interpersonale. Autoritățile locale și centrale, alături de asociațiile de pensionari și instituțiile militare trebuie să discute pe bază de respect. Prin unitate și exprimarea voinței comune a asociațiilor lucrurile trebuie transmise împreună, pentru că atunci vor fi cu adevărat puternice.”, a transmis Zetea.

Lăsaţi un răspuns