Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Școala altfel: Elevi la discuții cu primarul

Blocuri cu etaje multe, jacuzzi și multe, multe locuri de joacă ar vrea să realizeze pentru comunitate elevii din clasa I A de la Școala gimnazială din Șomcuta Mare. Mărturisirile au fost făcute de copii cu prilejul vizitei efectuate la Primăria Șomcuta Mare.

scoala altfel, mihaela simonÎnsoțiți de profesor pentru învățământul primar, Mihaela Șimon, elevii din clasa I A au făcut, astăzi, o vizită la Primăria Șomcuta Mare. Acțiunea face parte din cadrul activităților prinse în programul „Școala altfel”. Elevii au vizitat spațiile în care se desfășoară activitatea din primărie și au aflat cum decurge actul administrativ.

Gazdă bună, primarul Gheorghe Buda, i-a primit pe copii în birou. Au purtat discuții prietenoase și constructive, iar unii chiar au mărturisit că aspiră la funcția de primar. De asemenea, copiii i-au vorbit primarului și despre proiectele mărețe pe care visează să le realizeze pentru comunitate, atunci când vor fi mari.

Gheorghe Buda i-a îndrumat pe elevi să fie silitori la școală, să obțină rezultate bune la învățătură și le-a oferit copiilor câte o ciocolată.

Lăsaţi un răspuns