Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Donare de sânge de Ziua Cooperării Europene. Se oferă cadouri

Programul Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020 se alătură și în acest an celorlalte programe de cooperare finanțate de Uniunea Europeană, în cadrul unui eveniment devenit tradițional, Ziua Cooperării Europene.

donare sangeAcțiunile vor contribui la salvarea de vieți omenești, prin organizarea unei campanii de donare de sânge, în aria acoperită de program.

”Europa pentru TINE! Tu pentru VIAȚĂ! Fii DONATOR!” este sloganul campaniei care se va derula simultan în Ucraina și în România, în perioada 18–20 septembrie, în centrele de transfuzie din toate capitalele regionale Tulcea, Botoșani, Suceava, Baia Mare, Satu Mare (România), Cernăuți, Ivano-Frankivsk, Uzhorod, Odessa (Ucraina).

Locuitorii din aria programului sunt invitați să se alăture acestei inițiative, astfel încât să contibuie cu adevărat la salvarea semenilor.

În perioada de campanie, programul a pregătit surprize pentru donatori, iar la final, prin tragere la sorți, va acorda, în fiecare locație, premiul cel mare, o bicicletă MTB. Extragerea câștigătorilor se face în 26 septembrie.

Lăsaţi un răspuns