Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Buda: Fiecare localitate reprezentată pe lista CMM pentru Consiliul Local Şomcuta Mare

Coaliţia pentru Maramureş – formată din PSD, PNŢCD, PPUSL – participă în alegeri pentru Consiliul Local cu o echipă reprezentativă, atât pentru oraşul Şomcuta Mare, cât şi pentru localităţile aparţinătoare. „Nu venim în faţa alegătorilor cu promisiuni care nu se pot realiza, ci venim cu realizări şi cu proiecte aşteptate de comunitate.  Să răspunzi nevoilor comunităţii – asta e adevărata realizare”, este de părere Gheorghe-Ioan Buda, primar în funcţie şi candidat pentru un nou mandat din partea Coaliţiei pentru Maramureş.

cmm pentru cl somcuta mareCandidaţii pentru Consiliul Local Şomcuta Mare din partea Coaliţiei pentru Maramureş (CMM) formează o echipă în care se îmbină experiența celor care au mai fost consilieri locali cu entuziasmul tinereţii, prin oameni noi pe care-i propulsează. Unii sunt cu experienţă, alţii sunt tineri, însă toţi s-au remarcat în activitatea profesională, sunt oameni corecţi, sunt oameni care-şi iubesc zona în care s-au născut şi care pot reprezenta cu cinste comunitatea. Fiecare localitate este reprezentată pe lista Coaliţiei pentru Maramureş.

Pe lista candidaţilor CMM pentru Consiliul Local, alături de primarul Gheorghe-Ioan Buda sunt: Ionuţ Buhai, Ildiko-Terezia Grama, Bogdan Butean, Dorel Cioară, Ioan-Marian Pop, Dragomir Cioltea, Mircea Lupuţ, Vasile Nechita, Ioan Achim, Lucian Prekup, Vladimir-Claudiu Mureşan, Gheorghe-Dorin Hotea, Valer-Bogdan Onţ, Ioan Uţă, Paul Zlampa, Alexandru Istrate, Cristina Nistor, Ionuţ-Marius Criste.

 

Gheorghe-Ioan Buda:

„Aceştia sunt candidaţii Coaliţiei pentru Maramureş pentru Consiliul Local Şomcuta Mare. Aceştia  sunt candidaţii pentru care girez la alegerile locale din 27 septembrie şi împreună putem face mult bine comunităţii.”

 

 

 

Realizat de PSD, cod mandatar financiar 21200019

 

Lăsaţi un răspuns