Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Ionel Bogdan – bun de dus la oftalmolog

Campania electorală se află în plină desfăşurare, iar liberalii îşi dau cu stângul în dreptul de câte ori pun mâna pe microfon.

ionel bogdan, finaDeşi tinde la o postură de băiat cu educaţie aleasă, ieri, în Baia Mare (precum a făcut şi în alte zile şi în alte locuri) Ionel Bogdan s-a dat iar în stambă. Într-o declaraţie devenită publică prin intermediul reţelelor de socializare, Bogdan a lansat acuzaţii la adresa lui Gabriel Zetea, actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş. „Zetea se laudă cu 15 kilometri de drum. (…) N-am văzut un proiect serios asumat de Consiliul Judeţean Maramureş. Am văzut doar peticieri de drumuri şi proiecte mici. Gabriel Zetea este omul proiectelor mici”, a spus Ionel Bogdan încercând să minimalizeze activitatea actualului preşedinte al CJ. Mai mult, afirmaţia vine după ce Ionel Bogdan, care ocupă o funcţie în cancelaria primului-ministru, nu s-a remarcat cu nimic pentru a veni în sprijinul judeţului, decât prin faptul că şi-a pus fina (foto) în funcţie la Inspectoratul Judeţean Şcolar.

Nu-l vom ridica în slăvi pe Zetea, toţi putem vedea şi judeca realizările sale, dar nici nu putem fi de acord cu afirmaţia lui Bogdan, în condiţiile în care, orice om normal care a străbătut judeţul a văzut că peticirile la care se referă Bogdan sunt proiecte serioase de refacere a infrastructurii rutiere. Recent s-a finalizat reabilitarea tronsonului dintre Șomcuta Mare – Remeți pe Someș (14,36 km), s-au deschis şantiere pe Valea Izei, Valea Ruscovei,  între Rogoz și Suciu de Jos, dar și pe DJ 193, între Asuaju de Sus și Asuaju de Jos, Ariniş, Ardusat, Şomcuta, Coaş, Copalnic etc. Numai Drumul Nordului are 76 de km. Acestea sunt doar câteva exemple, iar declaraţiile lu Bogdan ar trebui să ne dea de gândit, în sensul că, acest candidat al PNL care spune că străbate judeţul în lung şi-n lat, a văzut şi ştie problemele oamenilor, nu vede pe unde calcă sau pe ce calcă. Oare acest Bogdan nu ar trebui pus repede în ceva cu „roate” şi dus la oftalmolog?

Lăsaţi un răspuns