Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Vălenaşii alături de Gheorghe Buda

Toate localităţile aparţinătoare oraşului Şomcuta Mare sunt reprezentate pe lista de candidaţi a Coaliţiei de Maramureş pentru Consiliul Local.

Vasile-Mircea Lupuţ şi Dorin-Gheorghe Hotea sunt candidaţii din Vălenii Şomcutei pe listele Coaliţiei pentru Maramureş pentru Consiliul Local Şomcuta Mare. Cei doi au venit alături de Gheorghe Buda pentru a construi, pentru a reprezenta cu cinste comunitate în care s-au născut şi în care trăiesc.

valeni 1 1Vălenii Şomcutei este localitate în care s-au demarat mai multe obiective în mandatul primarului Gheorghe Buda. Reamintim: – reabilitarea drumului comunal (DC 64) Șomcuta- Văleni;

– asfaltarea curții Căminului Cultural;

– pietruiri de drumuri;

-înlocuirea lămpilor de iluminat pe strada principală;

– realizarea sistemului de supraveghere video.

GHEORGHE-IOAN BUDA: „Administraţia Şomcuta Mare are nevoie de un primar cu dăruire, pricepere, seriozitate, echilibru şi implicare; fără aceste calităţi nu faci nimic la cârma oraşului. Pentru mine, toate acestea sunt un avantaj. Un alt avantaj este echipa care îmi este alături, dar şi faptul că am capacitatea de a asculta opinia cetăţeanului, criticile şi mustrările. Alături de candidaţii, pentru care girez la alegerile locale din 27 septembrie, putem face mult bine comunităţii. Vă învit să ne fiţi alături şi, pe toate buletinele de vot, să puneţi ştampila pe sigla Coaliţiei pentru Maramureş.”

 

 

Realizat de PSD, cod mandatar financiar 21200019

Lăsaţi un răspuns