Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Tânăr, ambiţios şi serios – viceprimar la Baia Sprie

Ştefan Sarca, membru al Partidului Verde, a fost ales în unanimitate viceprimar al Oraşului Baia Sprie. Omul „Verzilor” l-a înlocuit pe udemeristul Tiberiu Barkoczi, care a ocupat funcţia de viceprimar în mandatul trecut. A fost dorinţa primarului Alin Sebastian Bîrda pentru a lucra cu un om tânăr, ambiţios, harnic şi serios.

sarca baia sprieŞtefan Sarca a fost consilier local în mandatul trecut, a făcut multe proiecte şi s-a zbătut foarte mult pentru oamenii din comunitatea sa. Acest lucru şi calităţile sale au contribuit la alegerea sa în această funcţie administrativă importantă. Consilierii locali au împărtăşit ideea edilului urbei de sub poalele Gutinului şi au votat în consecinţă.

Noul viceprimar este căsătorit, are 48 de ani şi locuieşte în Satu Nou de Sus. La alegerile locale a candidat pe lista Partidului Verde şi a fost votat de jumătate alegătorii din sat, ceea ce însemnă că este un om respectat şi de încredere.

Viceprimarul Ştefan Sarca a declarat: „Sunt onorat să fiu viceprimarul oraşului Baia Sprie. Am dezbrăcat haina politică şi voi fi reprezentantul tuturor aleşilor locali din legislativul băisprian. M-am pus în slujba cetăţenilor şi mă voi strădui să rezolv cât mai multe problem pe care aceştia le semnalează. Voi fi un gospodar bun al comunităţii, iar împreună cu primarul Alin Sebastian Bîrda, angajații din primărie, consilierii personali şi locali vom face ce trebuie, astfel încât, lumea să fie mulţumită. Multumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi sper să nu-i dezamăgesc. Multă sănătate tuturor”.

Lăsaţi un răspuns