Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Consilier local labil-„fată mare” după dezbateri pe tema deşeurilor

Nici nu s-a terminat bine şedinţa de Consiliul Local din Şomcuta Mare şi dezbaterile pe tema deşeurilor că un consilier local a şi ieşit public să-şi spele imaginea pe care şi-o vedea pătată după ce a ascultat opinia cetăţenilor. Cu apucături de „fată mare”, consilierul labil, care în luna decembrie ridica mâna fără reţineri, după şedinţa Consiliului Local de luni, 11 ianuarie, a găsit de cuviinţă să găsească şi un vinovat pentru că Şomcuta Mare a figurat pe harta posibilelor amplasamente din judeţ pentru un depozit temporar de deşeuri.

valerConsilierul PNL a aruncat pisica în ograda primăriei care, după opinia acestuia, nu a fost „transparentă” şi „nu a explicat cetăţenilor ce intenţii are” sau „deciziile pe care doreşte să le ia” (n.red conform DEX decizie=soluţie adoptată).

A acuzat lipsă de comunicare deşi consilierul nu este la primul mandat şi se presupune că ar trebui să ştie procedurile ce preced o horărâre de Consiliu Local, dar şi faptul că deciziile la care face referire (n. red. hotărâri de Consiliu Local) se iau fix în Consiliul Local.

Altă dovadă de labilitate a dat consilierul care şi-a continuat „dezvăluirea” prin a recunoaşte că totuşi ceva s-a comunicat însă nu pe calea care i-ar fi plăcut lui. Se arată deranjat că reţeaua de comunicare folosită nu a fost site-ul instituţiei, ci o reţea de socializare, cu toate că se cunoaşte faptul că prin intermediul reţelelor de socializare informaţia ajunge la un număr mai mare de cetăţeni şi într-un timp mai scurt decât prin utilizarea site-urilor.

Având în vedere faptul că toate datele fac referire la o problemă gestionată de Consiliul Judeţean (cu preşedinte PNL), considerăm că era mult mai util ca domnul consilier local să nu-şi caute scuze la supărare, ci să-şi argumenteze votul, chiar prin incapacitatea de a-şi refuza şeful de partid sau contribuţia la realizarea „Planului lui Bogdan”, nu să transmită mesaje menite să genereze confuzie.

Lăsaţi un răspuns