Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Viceprimarul Cioltea către elevi: Bine aţi revenit în băncile şcolii!

13 septembrie 2021– zi frumoasă de toamnă, zi cu emoţie şi cu bucurie. 13 septembrie – prima zi din anul şcolar 2021-2022.

viceprimar cioltea, an scolarCursurile şcolare au început astăzi, 13 septembrie, cu festivităţi de deschidere în unităţile de învăţământ. Dragomir-Sorin Cioltea, viceprimarul oraşului, a fost prezent la festivitatea de deschidere a cursurilor şcolare de la Liceul Teoretic „Ioan Buteanu” din Şomcuta Mare. Le-a transmis urări atât elevilor şi dascălilor, cât şi părinţilor. „Bine aţi revenit în băncile şcolii”, a spus viceprimarul, manifestându-şi bucuria că anul şcolar a început cu dascăli la catedră şi cu elevi în sălile de clasă, nu în faţa calculatoarelor. „Dragi elevi, vă doresc să aveți un an școlar reușit, să obţineţi rezultate bune, să dați motive de mândrie părinților și celor care vă îndrumă pașii”, a adăugat viceprimarul.

„Alături de părinţi și dascăli, administraţia locală are un rol important în bunul mers al Educației. Pentru binele elevilor, pentru învăţământ de calitate – este esenţială cultivarea unei legături statornice şi a unei cooperări eficiente între şcoală, familie și administrație. Primăria Șomcuta Mare este și va fi alături de elevi, de dascăli și părinți pentru ca actul educațional să se desfășoare în condiții optime”, a mai spus viceprimarul.

„Urez mult succes în noul an şcolar tuturor elevilor liceului nostru, colegilor le doresc multă sănătate şi putere de muncă, iar părinţilor le transmit că mizez în continuare pe sprijinul lor, sperând într-o colaborare eficientă şi constructivă. Sunt convinsă că împreună vom reuşi să oferim o educaţie bazată pe competenţe, încredere şi respect elevilor noştri. Mult succes tuturor!”, a transmis Alina Talpoş, directorul liceului.

Lăsaţi un răspuns