Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

S-a stins din viaţă un fost primar

„Întreaga administrație a comunei îi datorează atât de mult, găsim de cuviință să-i asigurăm pe membrii familiei domniei sale de tot sprijinul nostru. Veșnică să-i fie pomenirea, din neam în neam!”, este o parte din mesajul transmis de angajaţii Primăriei Coaş după ce, astăzi, la orele amiezii, a fost anunţat decesul fostului primar, Raţ Sabin.

Raț a ocupat funcţia de primar încă din anul 2000 (ințial la Săcălașeni, iar după desprinderea satului Coaș din comuna Săcălășeni și formarea comunei Coaș, în această localitate), până în toamna anului 2020. Chiar dacă a pierdut alegerile locale a rămas alături de comunitate şi a contribuit la dezvoltarea comunei.

sabin rat, primar decedatUn mesaj tulburător a fost transmis de către angajaţii primăriei: „Domnul primar Sabin Raț va rămâne în amintirea coășenilor și a tuturor celor care l-au cunoscut și au colaborat cu dânsul ca întemeietor al administrației comunei Coaș. Timp de 16 ani și-a dedicat experiența și priceperea în realizarea și implementarea proiectelor de dezvoltare ale Comunei Coaș, iar mai apoi, din funcția de Consilier Local, a rămas implicat în celelalte inițiative ale Administrației locale.”

Lăsaţi un răspuns