Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 2 mai 2024

Zeci de copii – concurenți la „Bucuria zăpezii” de la Ciolt

Veselie și stare de bine la concursul de sănii organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Ciolt (localitate aparținătoare orașului Șomcuta Mare), pe pârtia „La Tinu lui Cornel”.

bucuria zapeziiConcursul de sănii a fost denumit „Bucuria zăpezii”.

Sâmbătă, 29 ianuarie, s-a desfășurat cea de-a doua ediție a concursului și, atât prin numărul mare de participanți, cât și prin modul de organizare, manifestarea a fost una reușită. Aprecierile nu au întârziat să apară, astfel că Gheorghe-Ioan Buda, primarul orașului, a recompensat cu diplome și medalii organizatorii acestei competiții dedicate copiilor.

Prin această acțiune, organizatorii au reușit să scoată din case, 45 de copii din Ciolt și localitățile învecinate. Echipați cu mănuși, căciuli, fulare și cu sania după ei, copiii s-au prezentat la pârtie, voioși și dornici de a se bucura de zăpadă. Competiția s-a desfășurat pe categorii de vârstă, primii cinci clasați fiind premiați.

Toți concurenții au primit diplome de participare, ceai, cozonac, gogoși și fursecuri. Competiția a fost urmată de jocuri ale copilăriei din anotimpul de iarnă.

 

Lăsaţi un răspuns