Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Crestere a veniturilor la bugetul de stat

INCASARI. In ciuda perioadei de criza,reprezentantii Guvernului Romaniei sustin ca incasarile la bugetul de stat, inregistrate in luna noiembrie a acestui an, sunt mai mari decat in perioada similara a anului trecut. Diferenta nu este mare, insa este suficienta pentru a permite actualului guvern sa sustina ca, prin politicile promovate a orpt declinul economic.

Veniturile la bugetul de stat in noiembrie 2009 sunt mai mari decat in noiembrie 2008, respectiv 12,1 miliarde de lei in noiembrie 2009, fata de 11, 9 miliarde de lei in noiembrie anul trecut, a afirmat primul-ministru in exercitiu Emil Boc.  

„Prin faptul ca in noiembrie 2009 incasarile sunt mai mari decat in noiembrie 2008, avem dovada ca prin politicile pe care le-am promovat, am reusit sa oprim declinul si sa pregatim cresterea economica. Spun acest lucru in contextul in care a intrat in vigoare legea care prevede neimpozitarea profitului reinvestit, act normativ care va da mediului de afaceri o importanta resursa pentru a continua afacerile si a asigura cresterea economica”, a declarat premierul Emil Boc.

Lăsaţi un răspuns