Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Mort in tren

vagon incendiat

vagon incendiat

DECES. Clipe de groaza la Sighetu Marmatie in urma unui incendiu produs in statia CFR. Trupul carbonizat al unui barbat a fost gasit intr-un vagon dezafectat, cuprins de flacari. Acesta a fost gasit de echipele de interventie care au incercat sa stinga focul.

Tragedie in statia CFR din Sighetu Marmatiei in dimineata zilei de marti. Un barbat, a decedat intr-un incendiu care s-a produs la un vagon dezafectat. Flacarile au fost stinse de pompierii militari, iar criminalistii au demarat cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs tragedia.

Cadavrul nu a fost identificat, insa s-au luat in dsicutie doua variante – ori este vorba de un om al strazii care isi ducea veacul prin gara, ori un calator care a sosist in statie in zorii zilei, cel mai probabil de pe ruta Bistra.  

Criminalistii si lucratorii Politiei Transporturi Feroviare au demarat o ancheta pentru identificarea imprejurarilor care au dus la producerea indendiului. De asemenea, trupul carbonizat al barbatului a fost dus la morga unitatii sanitare din Sighetu Marmatiei pentru efectuarea necropsiei.

Lăsaţi un răspuns