Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Recital de colinde la biserica Politiei de Frontiera

colindatori

colindatori

COLINDE. Sambata, 26 decembrie, in a doua zi de Craciun, lucratorii Politiei de Frontiera Maramures au participat la Sfanta Liturghie oficiata de catre preotul Vasile Grigor la Biserica “Sf. Voievod Stefan cel Mare” din incinta Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Maramures. Dupa terminarea slujbei la care a participat si parintele Vasile Petrovai din Sighet, Viflaimul din Berbesti a prezentat scena Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos.

 

Credinciosii prezenti la liturghie au avut parte si de un recital de colinde interpretat, sub bradul din fata bisericii. Printre cei care au colindat se numara  Florentina si Petre Giurgi, Adrian Benta, Mihai Chis si Ansamblul Folcloric “Pintea Viteazu”. Sarbatoarea Nasterii Domnului a continuat cu interpetarea de catre Ansamblul “Pintea Viteazu” a obiceiului “Dansul Mosilor”.

 

La final, lucratorii IJPF Maramures au fost binecuvantati de catre preotul Vasile Grigor “Doresc tuturor politistilor de frontiera sanatate, putere de munca si ajutor de la Dumnezeu in toata fapta cea buna. Sa cultivam darul unitatii si al pacii intre oameni, iar Noul An care vine sa ne aduca pace in sufletele noastre si in familie. Asa sa ne ajute Dumnezeu!”.

 

Lăsaţi un răspuns