Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Cristian Anghel s-a predat

Cristian Anghel, primar Baia Mare

Cristian Anghel, primar Baia Mare

DREPT LA TINTA. Primarul Cristian Anghel a ajuns in arest in aceasta seara. Surse neoficiale au declarat ca primarul orasului Baia Mare s-a prezentat singur la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ), reprezentantii Politiei nu au facut inca nicio declaratie in acest sens.  Cert este ca, in dupa-amiaza zilei, primarul a fost vizitat, la domiciliu, de mai multi sefi de servicii din Primarie, de avocatul Radu Stef, seful Baroului de Avocati Maramures, precum si de viceprimarul Mircea Dolha.

Sotia lui Cristian Anghel s-a intors acasa din Bucuresti cu mai putin de o ora inainte de miezul noptii. In urma cu cateva minute a acceptat sa stea de vorba cu presa. Ea a declarat ca nu stie aproape nimic despre ceea ce s-a intimplat, motivand ca a vorbit cu sotul ei in cursul zilei, dar acesta, desi era cam abatut nu i-a spus nimic. Aceasta a declarat ca nu este in masura sa spuna daca edilul orasului este la arest, insa este convinsa de nevinovatia acestuia.

Conform declaratiilor furnizate de Biroul de presa al IPJ Maramures, inainte de arestare, primarul va ramane in arest dupa care va fi transferat la inchisoarea stabilita de instanta.

In ceea ce priveste cererea de anulare a amanarii executarii pedepsei, termenul de solutionare va fi stabilit in urmatoarele zile.

Lăsaţi un răspuns