Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Cand e vorba de gunoaie – consilierii PDL ii trimit pe liberali la seful PNL Baia Mare

Consilieri PDL

Consilieri PDL

DESEURI POLITICE. Gunoaiele – subiect de disputa intre liberali si consilierii PDL din Consiliul Local Baia Mare. Situatia s-a inregistrat la sedinta ordinara de ieri. Totul a inceptul de la o prezentare facuta de coordonatorul unui proiect care si-a exprimat intentia de a investi in Baia Mare. Acesta a prezentat Consiliului o tehnologie de neutralizare a deseurilor urbane care este utilizata in alte tari si care ar putea fi realizata si in Baia Mare. Coordonatorul proiectului a prezentat date despre realizarea si modul de lucru de la un complex ecologic industrial care proceseaza si neutralizeaza deseurile.

 

Dupa prezentarea facuta de coordonatorul de proiect, unii liberali din Consiliul Local au inceput sa faca glume pe seama subiectului. Acestia au luat in deradere faptul ca, o astfel de investitie ar putea lasa Baia Mare fara gunoaiei si municipalitatea ar putea fi nevoita sa „importe” din alte localitati pentru a asigura functionarea instalatiilor. „Daca s-ar face o astfel de investitie si Baia Mare ar ramane fara gunoaie, eu v-as sugera sa apelati la Parlament”, a glumit consilierul PNL, Zamfir Ciceu.

 

Consilierul PDL, Vasile Vlasin, presedinte de sedinta, s-a aratat deranjat de gluma facuta de Ciceu si, in replica, a facut o sugestie liberalilor. „Daca asa se pune problema cand vine vorba de gunoi, v-as ruga sa va adresati presedintelui pe care il aveti la partid, adica seful organizatiei PNL Baia Mare, deputatul Catalin Chereches.

 

Disputa a fost stinsa de viceprimarul Istvan Ludescher care a intervenit pentru a subliniat ca investitia este una fezabila si trebuie luata in serios.

Lăsaţi un răspuns