Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Mircea Dolha – reales presedinte al PSD Baia Mare cu 303 voturi

Mircea Dolha

Mircea Dolha

ALEGERI. Conferinta Municipala la PSD Baia Mare. Aceasta s-a desfasurat in dupa-amiaza zilei de ieri si, in urma votului, Mircea Dolha a fost reales in fruntea organizatiei municipale. Doar 4 voturi i-au lipsit lui Dolha ca sa fie ales in unanimitate.

 

PSD Baia Mare – cea mai mare organizatie locala a social-democratilor din judet a organizat ieri alegeri interne.Lucrarile Conferintei s-au desfasurat la Teatrul Municipal Baia Mare, sala fiind neincapatoare pentru numarul mare de invitati si delegati prezenti la dezbateri. Alaturi de Mircea Dolha, presedintele PSD Baia Mare din 2007, in cursa electorala, s-a mai inscris si fostul consilier municipal, Dacian Manoliu.

 

Pe langa darea de seama facuta de Mircea Dolha, la aceasta Conferinta s-a votat si o rezolutie prin care PSD Baia Mare s-a angajat sa mobilizeze cetatenii la vot in ziua referendumului anti-poluare care urmeaza sa fie organizat in Baia Mare.

 

Social-democtatii baimareni au trecut la vot pentru alegerea noului Birou de Conducere. Astfel, Mircea Dolha a fost reales presedinte cu 303 voturi pentru, Dacian Manoliu a primit 4 voturi, iar doua au fost anulate.

Lăsaţi un răspuns