Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Subprefectul vrea sa vada politisti in strada in noapte dintre ani

Bondi Gyongyike

Bondi Gyongyike

Semnal de alarma tras de Bondi Gyongyike, subprefectul judetului. Pentru a evita aparitia unor probleme in noaptea dintre ani, subprefectul le-a solicitat oamenilor legii sa fie iasa in strada de Revelion.

„De Revelion, se organizeaza mese festive in localuri, lumea se aduna in zona centrala, la focul de artificii, sau se organizeaza adunari ad-hoc. Politia trebuie sa ia masuri suplimentare pentru a evita cazurile de agresiune, problemele de ordine si siguranta publica sau accidentele care pot aparea pe fondul folosirii de petarde, pocnitori sau artificii”, a declarat subprefectul. Bondi Gyongyike a subliniat ca se doreste evitarea situatiilor in care tinerii ajung la spital cu afectiuni generate de folosirea de materiale pirotehnice periculoase.

„Se pot utiliza pocnitori sau petarde, insa doar cele care nu sunt periculoase, nu prezinta risc pentru sanatate, adica cele permise de lege. Dorinta noastra este ca lumea sa petreaca de sarbatori si sa nu termine distractia la spital sau cu traume”, a punctat subprefectul.

Lăsaţi un răspuns