Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Contrabanda cu tigari la Sarasau

contrabanda

contrabanda

Politistii de frontiera maramureseni au depistat trei persoane in timp ce incercau sa introduca ilegal in tara tigari provenite din contrabanda. Valoarea acestora se ridica la 17.000 lei.

In 17 iunie, dupa miezul noptii, o patrula din cadrul sectorului Politiei de Frontiera Sarasau a observat doua persoane care transportau mai multe colete. S-a trecut la urmarirea suspectilor, iar la aproximativ 500 metri de frontiera acestia au fost retinuti si identificati. Este vorba de Stefan I, in  varsta de 36 de ani si Ionut B, de 22 de ani, domiciliati in localitatea Sarasau. Acesti au declarat ca au incercat sa duca tigarile pana la DN19 pentru a fi preluate de Ioan M, in varsta de 48 ani, din localitatea Sighetu Marmatiei.

La fata locului au fost descoperite 4 colete ce contineau cantitatea de 2.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana. Cei trei barbati s-au ales cu dosar penal, fiind cercetati pentru savarsirea infractiunii de contrabanda. Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii.

Lăsaţi un răspuns