Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Intervenţie a poliţiştilor la Lacul Albastru

În scopul protejării pădurii şi mediului înconjurător, poliţiştii maramureșeni au participat la o  acţiune de ecologizare în zona Lacul Albastru, obiectiv turistic unicat în țară și declarat monument al naturii.

 

 

În cadrul activităților premergătoare Zilei Poliției Române, polițiștii din Baia Sprie şi cei din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu  40 de elevi de la Colegiul Tehnic Transport Auto  Baia Sprie și un reprezentant al Ocolului Silvic Baia Sprie, au fost azi prezenți în zona Lacului Albastru, pentru o acțiune de ecologizare și igienizare.

ecologizare

Polițiștii apreciază promptitudinea cu care elevii au înțeles că este important ca fiecare dintre noi să contribuie la menținerea sănătății apelor, pământului şi pădurii atât pentru generația actuală cât și pentru cele care vor veni.

 

Astfel de acțiuni au devenit deja o tradiție și nutrim speranța că, în spiritul conștientizării apartenenței la o comunitate pe care vrem să o menținem curată și sănătoasă, ele vor continua și se vor dezvolta.

Lăsaţi un răspuns