Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
luni, 15 iulie 2024

Accident cu maşina plină cu ţigări

 

Polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, 750 pachete țigări, în valoare de aproximativ 6.700 de lei.

politia de frontiera masinaÎn ziua 24 iunie a.c., în jurul orei 7.00., un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighet a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localității Crăciunești, jud. Maramureș, un autoturism marca Opel.

Conducătorul auto a ignorat semnalele efectuate de către polițiștii de frontieră continuându-și deplasarea în mare viteză fapt pentru care lucrătorii noștri au trecut la urmărirea mașinii folosind semnalele acustice şi luminoase.

La scurt timp, șoferul a virat pe o stradă lăturalnică, încercând să scape de oamenii legii, unde a pierdut controlul volanului şi a acroșat un stâlp de pe marginea drumului. În urma accidentului persoana în cauză se află în afara oricărui pericol.

 Șoferul a fost identificat ca fiind Ghiţă U, de 24 ani, din Maramureș. Acesta a fost reținut şi împreună cu mașina şi țigările a ajuns la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

Pe timpul verificărilor, în autoturism a fost descoperit un colet care conținea 750 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 6.700 lei. Țigările au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. De asemenea autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Lăsaţi un răspuns