Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 25 martie 2023

Beuca: Istoria şi alfabetul– fatale pentru Man şi Bârlea

Mandatele de consilieri judeţeni ale liberalilor Mircea Man şi Gheorghe Mihai Bârlea nu au fost validate la şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean (CJ). Ion Beuca, consilier judeţean PNL, este de părere că istoria şi alfabetul sunt printre cauzele care au dus la invalidarea celor două mandate.

cernestean, barlea, beuca„Şedinţa de constituire a CJ Maramureş s-a desfăşurat la o temperatură foarte ridicată şi probabil că aceasta este cauza luării a unor decizii politice ciudate: pesediştii, cei care acuzau în campanie că pemepiştii lui Băsescu, au tăiat pensiile şi salariile, s-au aliat tocmai cu cei acuzaţi. Pentru ca echipa să fie completă, în alianţă  a venit şi PNTCD-ul, sau ce a mai rămas din acest partid. Ţărăniştii au fost primiţi în alianţă, trecându-se cu vederea faptul că nu au mancat salam cu soia. Ecologiştii lui  Cristian Anghel, s-au aliat cu “industriaşii-meseriaşi” din UNPR. UDMR, ca de fiecare dată, au ieşit în câştig. Omul lui Geoană din CJ,  după ce a asigurat cvorumul şedinţei, a ratat discursul de final. Omul de litere, liberalul  Gheorghe Mihai Bârlea, a fost invalidat la comandă, fiindu-i fatal tocmai alfabetul. Fiind primul liberal din “catalog” a avut neşansa să-i  fie aplicată “sancţiunea” cu prioritate. Deputatul Mircea Man, nu a fost validat în funcţia de consilier judeţean, din motive „istorice” ţinute minte de deputatul Călin Matei. Se spune că demult, pe când preşedinte era Ion Iliescu, Mircea Man ar fi aplicat aceleaşi metode unor înaintaşi ai pesediştilor de acum”, a scris Ion Beuca, consilier judeţean PNL pe Facebook.

„Vara fierbinte continuă în Maramureş. Cred că unii nu mai gândesc bine pe căldura. Îmi trec prin cap tot felul de termeni ciudaţi: Catedrala, proces verbal de sedinţă, Primăria Baia Mare, mama lui Ştefan cel Mare… Caldură mare, monser!”, a încheiat consilierul.

Citeşte si:

http://maramuresmedia.ro/2016/06/cartonas-rosu-pentru-man-si-barlea-in-consiliul-judetean/

Reader Feedback

Un raspuns catre “Beuca: Istoria şi alfabetul– fatale pentru Man şi Bârlea”

  1. STEKO spune:

    Mai Beuca,mai!Da’ chiar la Man iti gasesti sa-i iei apararea?Asta-i vulpe batrina,nu are nevoie sa-i,,luztruiesti”calea 🙂 …

Lăsaţi un răspuns