Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Cherecheş – face cale întoarsă

Tribunalul Maramureş consideră că nu sunt îndeplinite condiţiile necesare pentru eliberarea pe cauţiune a lui Cătălin Cherecheş. Asta reiese din datele furnizate de instanţă.

Astăzi la Tribunalul Maramureş s-a judecat cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune formulată de Cătălin Cherecheş, primar de Baia Mare suspendat din funcţie. Acesta nu a avut câştig de cauză în instanţa din Maramureş, însă decizia poate fi atacată.

Prin încheierea penală din 7 iunie, pronunţată de Tribunalul Maramureş, având ca obiect cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune formulată de inculpatul Cherecheş Cătălin, s-au dispus următoarele:

penitenciar gherla„Respinge ca nefiind îndeplinite condiţiile pentru admisibilitatea în principiu a cererii de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura controlului judiciar pe cauţiune formulată de inculpatul Cherecheş Cătălin (…, arestat preventiv, aflat la Penitenciarul Gherla).

Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare”, arată un comunicat al Tribunalului Maramureş.

Lăsaţi un răspuns