Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Maşină sustrasă de la spălătorie, „parcată” într-un gard

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii din Vişeu de Sus au desfăşurat activităţi în vederea identificării şi sancţionării şoferilor care conduc autoturisme sub influenţa băuturilor alcoolice şi pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

politieAstfel, în jurul orei 03.00, poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa pe strada Aleea Eroilor din oraş. Deoarece persoana aflată la volan şi-a continuat deplasarea, ignorând semnalele acustice şi luminoase, poliţiştii au procedat la urmărirea acesteia.

La intersecţia străzii Aleea Eroilor cu strada Mioriţei din oraş, pe fondul neadaptării vitezei la schimbarea direcţiei de mers, autoturismul urmărit a părăsit partea carosabilă şi a intrat în gardul unui imobil. În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită.

Verificările efectuate de poliţişti au relevat că la volanul autoturismului se afla un tânăr, în vârstă de 16 ani, din oraş, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că tânărul a profitat de faptul că proprietarul a lăsat autoturismul cu cheia în contact, în faţa unei spălătorii auto din oraş, şi l-a sustras.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi furt în scop de folosinţă.

Lăsaţi un răspuns