Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 iulie 2024

Tentativă de furt în Mireşu Mare. Două suspecte au fost prinse

Sâmbătă, 18 iunie, o femeie din Mireşu Mare a sesizat poliţia prin SNUAU 112 că în timp ce se afla într-o anexă gospodărească, persoane necunoscute au profitat de faptul că uşa de acces a fost lăsată deschisă şi au intrat în locuinţă, răvăşind mai multe lucruri.

politiaÎn urma activităţilor de cercetare şi documentare efectuate, poliţiştii au identificat pe raza localităţii Dăneştii Chioarului, două persoane bănuite de comiterea faptei. Pe numele lor, sălăjence în vârstă de 17 şi 20 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

***

Recomandările Poliţiei:

Hoţii profită de fiecare clipă de neglijenţă în ceea ce priveşte siguranţa locuinţei dumneavoastră. Pentru a nu deveni victime ale infracţiunii de furt din locuinţă poliţiştii vă reamintesc să nu lăsaţi uşa de acces neasigurată, chiar dacă vă aflaţi în vreo anexă gospodărească sau în preajma locuinţei.

Nu lăsaţi cheile de la uşă sub preş, în cuiul de la poartă sau în alte locuri dosnice, deoarece ele pot fi găsite cu uşurinţă de către infractori!

Dacă aţi pierdut cheile de la poartă sau de la uşa de acces în locuinţă, luaţi urgent masuri de înlocuire a acestora!

Nu lăsaţi în curte, scări sau alte unelte, în acest fel împiedicând pe infractor să escaladeze sau să distrugă sistemele de închidere!

Apelaţi cu încredere poliţia ori de câte ori consideraţi că este necesar.

Lăsaţi un răspuns