Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 12 iulie 2024

Un poliţist de frontieră s-a împuşcat cu arma din dotare

Un poliţist de frontieră s-a împuşcat cu arma din dotare.

În data de 8 iunie, o patrulă a poliției de frontieră din cadrul sectorului P.F. Sighetu Marmației a observat trei persoane care transportau de la frontiera de stat către interior colete voluminoase.

politist-impuscat-in-capPolițiștii de frontieră au efectuat somațiile legale prin voce, dar bărbații nu s-au supus, fugind în direcţii diferite. Cei doi poliţişti de frontieră au procedat la urmărirea celor în cauză, fiind trase trei focuri de avertisment în plan vertical. Pe timpul urmăririi,  din cauza terenului accidentat, un poliţist de frontieră a alunecat,  iar arma din dotare s-a descărcat accidental, acesta fiind rănit uşor la picior.

Imediat a fost solicitat, prin numărul de urgență 112, un echipaj medical, polițistul de frontieră fiind transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru acordarea de îngrijiri medicale, în momentul de față fiind în afara oricărui pericol.

 Concomitent, la fata locului s-a deplasat o echipă operativă care a descoperit șase colete cu ţigări care urmează a fi transportate la sediul sectorului în vederea inventarierii

În continuare se fac cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

 

Lăsaţi un răspuns