Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

A început circul în PNL. Unii au demisionat, alţii au cerut răgaz

Preşedintele PNL Sector 1, Mihai Voicu, i-a cerut, miercuri, demisia secretarului general Ilie Bolojan, afirmând că acesta „s-a pus şef de campanie”,dar nu s-a implicat în coordonarea naţională a campaniei, afirmând că cinci preşedinţi de sectoare şi-au dat deja demisia, iar Boagiu a cerut un răgaz.

pnl-sigla„I-am cerut demisia din două motive. A fost şef de campanie la nivel naţional. Pentru prima dată în istoria PNL nu am avut nici un fel de coodonare naţională a campaniei pentru că domnul Bolojan s-a pus şef de campanie şi după aceea nu a mai ţinut nicio şedinţă de campanie. În al doilea rând, nu mi se pare normal ca în pregătirea alegerilor parlamentare, noi să avem un secretar general navetist care vine în Bucureşti o zi da paisprezece nu, din când în când. Oricum nu pare că are capacitatea să exercite această funcţie”, a declarat deputatul PNL Mihai Voicu, arată Mediafax.

Mihai Voicu a afirmat că Ilie Bolojan a susţinut că îşi va da demisia doar dacă i-o va cere Emil Boc (unul dintre candidaţii PNL care a câştigat fără probleme alegerile la Cluj).

„În mod uluitor este un lucru care mă uluieşte, dar nu sunt eu în măsură să dau explicaţii, domnul Bolojan mi-a răspuns că îşi dă demisia dacă i-o cere domnul Boc”, a mai spus Voicu.

La nivel de Maramureş, liberalii s-au declarat mulţumiţi de rezultatul înregistrat în alegeri, însă, cu toate acestea scaunul celor doi co-preşedinţi se clatină. Mircea Man şi Ovidiu Nemeş ar putea fi înlocuiţi din funcţiile de conducere a PNL Maramureş.

La sediul PNL a avut loc o întâlnire cu președinții de organizații din București și cu candidații la alegerile locale.

Liberalii se vor reuni miercuri în Biroul Politic Național, la Palatul Parlamentului.

Lăsaţi un răspuns