Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
luni, 15 iulie 2024

Ziua Eroilor, la Monumentul Ostaşului Român  

 

Institutia Prefectului- Judetul Maramures, Primaria municipiului Baia Mare si Garnizoana Baia Mare organizeaza ceremonia publica prilejuita de sarbatorirea Zilei Eroilor, care se va desfasura joi, 9 iunie, in municipiul Baia Mare. Ceremonia va avea loc de la ora 12.00, la Monumentul Ostasului Roman din Baia Mare.

Ziua-Armatei-Romane-400x333Sunt invitati sa participe personalitati civile si militare ale judetului Maramures, reprezentanti ai autoritatilor publice centrale si locale, ai partidelor politice, institutiilor culturale, stiintifice si religioase, ai asociatiilor, ligilor si fundatiilor cadrelor militare in activitate, in rezerva sau in retragere, veteranii de razboi, elevii, studentii, reprezentantii mass-media, pe toti cetatenii judetului Maramures si ai municipiului Baia Mare.

Ceremonia va incepe cu onorul acordat prefectului judetului Maramures, salutarea drapelului de lupta al Batalionului 612 Artilerie Antitanc Maramures, prezentarea oficialitatilor, intonarea imnului national si oficierea serviciului religios.

Se vor depune coroane si jerbe de flori la Cimitirul Comemorativ si la Monumentul Ostasului Roman, iar la finalul ceremoniei, detasamentul de onoare va prezenta onorul tuturor participantilor la acest eveniment.

Institutia Prefectului- Judetul Maramures

 

Lăsaţi un răspuns