Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Dolha: O să-i consider în afara partidului pe cei care se vor întâlni în altă parte

Biroul Politic National al PNL a decis ca Mircea Dolha sa preia, cu caracter interimar, sefia filialei PNL Maramures. In competitia interna pentru preluarea fotoliului de presedinte unic al organizatiei PNL Maramures s-au mai aflat, Mircea Man si Ionel Bogdan. “Stiu ca pentru unii este surprinzator, dar stiti cum se spune in viata: Niciodata sa nu spui niciodata. Si mie imi place chestia asta si ma calauzeste in viata”, a spus Dolha.

Mircea-DolhaNici dintre cei care astazi sau pana astazi au condus in diferite zone sin in diferite posturi, partidul nu vor fi inlaturati….Nimeni sa ne se simta indepartat.. Partidul National Liberal sa nu mai fie pacalit…”, a adăugat preşedintele interimar al PNL Maramureş.

 

“Putem in sfarsit sa spunem ca la Maramures nu mai exista fostii si, vechii sau noii. Exista PNL Maramures si, incepand de astazi, cine uita, ma refer la cei din cadrul partidului… si vor mai folosi titulaturi de noi, vechi, fosti si actuali, cei care se vor mai intalni, unii intr-o parte, altii in alta parte, vor avea o mare problema, pentru ca o sa-i consider in afara partidului. Incepand de astazi avem o misiune foarte grea… nu vom beneficia de concedii, vom avea de reconstruit o filiala greu incercata si de aceea va trebui sa avem o noua abordare. Si zic eu, si poate astazi in fata dumneavostra poate parea o utopie, dupa ce PSD-ul a obtinut tot ce si-a dorit in judetul Maramures… eu va spun ca PNL-ul poate sa reînvie -prin forte proprii- si in toamna sa rastoarne scorul care nu ne-a avantajat, recunosc, la alegerile locale”, a declarat Mircea Dolha.

Noul presedinte al PNL Maramures este de parere ca experienta sa poate sa dovedeasca, prin numarul de parlamentari pe care le vor obtine in decembrie, si prin voturile aduse, ca lucrurile au intrat pe un fagas normal. Mircea Dolha nu crede ca vor mai pleca liberali in alte formatiuni politice ci, dimpotriva, garanteaza ca vor fi adusi “acasa” toti fiii ratacitori si “toti cei care doresc si sunt de buna credinta si loiali partidului vor reveni la masa”.

Lăsaţi un răspuns