Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Dosarul lui Cherecheş – scos de pe rol din Maramureş

Tribunalul Maramureş a decis scoaterea de pe rol a unuia dintre dosarele în care Cătălin Cherecheş are calitatea de inculpat. Este vorba despre un dosar disjuns din dosarul în baza căruia primarul de Baia Mare suspendat din funcţie a fost trimis în judecată.

palatul de justitie baia mareDecizia a fost pusă pe seama strămutării dosarului în baza căruia Cherecheş a fost trimis în judecată, pentru infracţiuni de corupţie (luare de mită în formă continuată) de la Tribunalul Maramureş la Tribunalul Cluj a dosarului

„Prin încheierea penală nr. 64/CP/05.07.2016, pronunţată de Tribunalul Maramureş în dosarul nr. 1109/100/2016/a1, având ca obiect „măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară”, inculpat Cherecheş Cătălin, s-au dispus următoarele:

Scoaterea cauzei de pe rol, ca urmare a strămutării dosarului nr.1109/100/2016 al Tribunalului Maramureş, prin sentinţa penală nr.112/2016 a Curţii de Apel Cluj. Se vor trimite la Tribunalul Cluj restul actelor aflate în original  în urma de dosar  şi mijloacele de probă aflate la Tribunalul Maramureş. Dosarul se va trimite la Tribunalul Cluj de Curtea de Apel Cluj, instanţă unde se află în prezent.  Pronunţată în cameră de consiliu azi, 05 iulie 2016”, arată Tribunalul Maramureş.

Lăsaţi un răspuns