Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 13 iulie 2024

Urmărit pentru contrabandă

În 13 iulie, un echipaj mobil din cadrul Sectorului P.F. Valea Vișeului, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control o autoutilitară care se îndrepta spre localitatea Bistra, jud. Maramureș.

tigari-contrabanda-2În momentul în care conducătorul auto a observat patrula poliției de frontieră a mărit viteza, iar după aproximativ 300 m a oprit în curtea unui imobil aflat în apropiere.

Imediat, a fost reţinut conducătorul auto, care a fost identificat ca fiind Vasile S., în vârstă de 39 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei au fost descoperite mai multe colete cu țigări, în urma inventarierii rezultând cantitatea de 1.500 pachete, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 13.600 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoutilitara folosită la transportul țigărilor a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

           

 

Lăsaţi un răspuns